Lån penge om lørdagen

VIVUS.dk udbetaler på 1 minut og Simbo.dk på 30 minutter i dag tirsdag, 21/5/19

Udbetaling af lån lørdag?

Vi skriver det 21. århundrede, og de gamle mønstre har ændret sig, så du nemt og hurtigt kan få udbetaling af lån lørdag også. Ikke blot er butikkerne åbne både lørdag og ofte også søndag, men vi har det allesteds nærværende internet, der giver os muligheder for at købe, hvad vi vil døgnet rundt.

De danske banker er ikke fulgt med udviklingen overhovedet, og når det er fredag eftermiddag, lukker de til mandag morgen. Det betyder, at du ikke har adgang til at få en kassekredit, en anden form for kredit eller et lån i din bank. Heldigvis er de nye udbydere af kreditter, kviklån og SMS lån anderledes med på noderne! Det betyder med andre ord, at du kan få dit lån udbetalt om lørdagen også.

Meget mere om lån om lørdagen herunder:

Få et kviklån eller kassekredit om lørdagen

Vi har samlet en nem oversigt til dig over de lån, kviklån og kassekreditter, du kan ansøge og få både bevilget og udbetalt på en lørdag.

Lån penge om lørdagen

Kviklån er tilgængelige hele lørdagen og døgnet rundt

Dermed er du sikret adgang til at kunne lån penge om lørdagen, når du har behov for det. Og sådan skal det da også være, ikke? Hvis de gamle og eddikesure banker ikke vil betjene deres kunder, når kunder vil have service, må andre jo tage over.

Lån penge om lørdagen tips

Alle lån, vi viser dig her på siden, er gode og seriøse kviklån og kreditter, hvor det er nemt at overskue betingelserne. Der er dog alligevel nogle af dem, vi særligt vil udpege, fordi de er specielt velegnede til dig, der lige skal bruge ekstra penge i en weekend:

  • Vivus - her kan du få svar på få sekunder og penge udbetalt i løbet af få timer. Hele lørdagen - også om aftenen. Det smarte her er, at hvis det er første gang, du låner hos Vivus, er lånet gratis, hvis du betaler det tilbage i løbet af 30 dage!
  • L'Easy Minilån - Et super populært lån. Det varer en time at få svar, men til gengæld kan du vente helt op til 60 dage, før du begynder at betale det tilbage!
  • Lendon - også her kan du låne gratis første gang, og du kan endda få en kassekredit. Også om lørdagen!
  • Simbo - første lån på op til 4.000 kroner er gratis, hvis det er dit første kviklån hos Simbo. Og de svarer også lørdag!

Ingen krav om pant / sikkerhed

Som med alle online lån gælder, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån i form af pant i noget, du ejer. Du låner simpelthen penge på dit gode navn. Det er også derfor, det kan gå så hurtigt med at få et lån på en lørdag.

Du kan låne penge om lørdagen til lige, hvad der passer dig. Ingen blander sig i det! Om det er en bytur med vennerne, nyt tøj, en ny mobil eller måske en rejse - det afgør du selv!

Du kan finde flere kviklån med udbetaling lørdag og søndag her.